بازسازی فروشگاه اپل توسط فرانک گری

بازسازی فروشگاه اپل توسط فرانک گری

مکان : آمریکا
معمار : نورمن فوستر
کاربری : تجاری
زمان : 2019
تاریخ : می 22, 2021

بازسازی فروشگاه اپل توسط فرانک گری

مکان:ایالات متحده ی آمریکا

معمار:نورمن فاستر

شروع: 2015

اتمام: 2019

کارفرما: شرکت اپل

 

خیابان پنجم اپل در گوشه ای از پارک مرکزی ، بعنوان یکی از بزرگترین فضاهای عمومی شهری جهان شناخته شده است. در مقابل قاب معروف ساختمان جنرال موتورز توسط ادوارد دورل استون ، این مکان دارای سابقه ای طولانی است. یک منطقه شهری فرورفته که در دهه 1960 که به نوبه خود هزاره پر شد ، بعداً در سال 2006 به یکی از جالب ترین جاذبه های شهر تبدیل شد با درج مکعب شیشه ای نمادین ، ​​نمادی استیو جابز برای خیابان پنجم اپل تعیین کرد. از طریق لایه برداری دقیق لایه های تاریخ و احیای حساس مکعب ، خیابان اپل پنجم به دنبال احیای پلازا با دسترسی بیشتر از سه طرف ، تقویت روحیه مترقی و خلاقانه ای است که مظهر اپل است.(بازسازی فروشگاه)

میدان مکعب شکل پلازا عالیترین صحنه برای عشق و علاقه به مراسم اپل است: عکاسی ، موسیقی ، هنر و طراحی ، برنامه نویسی و موارد دیگر. پله های گسترده در امتداد لبه ها ، مردم را به سمت فضا دعوت می‌کند تا در یک مرکز حیرت انگیز زندگی شهری جمع شوند. صندلی های سنگی سایه دار از درختان و هم مرز با فواره های خطی در امتداد لبه های هر دو خیابان 58 و 59 ، مکانی را برای استراحت و سپری آرام و خاموش از ترافیک و شلوغ ، در کنار دو ورودی کمکی گسسته ایجاد می کنند که دسترسی به فروشگاه زیرین را آسان می کند.(بازسازی فروشگاه)

نه آینه زیبا و نوآورانه “لنزهای آسمان” در یک شبکه از هر دو طرف مکعب شیشه ای قرار گرفته اند. این مجسمه های عمومی به بازدید کنندگان اجازه می دهد تا با افق مشهور شهر نیویورک به روشی کاملاً جدید ارتباط برقرار کنند. سطوح منحنی بدون درز آنها مکانی را برای نشستن ایجاد می کند در حالی که چشم اندازی بازتابی از معماری شهر ارائه می دهد. اسکای لنزها دارای یک سیستم خنک کننده گردش خون نوآورانه در زیر سطح بالا ، طراحی شده برای جذب انرژی خورشیدی و ارائه حفاظت از یخ زدگی است و به مردم امکان می دهد از آنها در طول سال استفاده کنند. شیشه های آینه ای نور طبیعی را به داخل فروشگاه بزرگ می ریزند – اندازه فضای قبلی آن دو برابر می شود.(بازسازی فروشگاه)

در مرکز پلاستیک مکعب شیشه ای متمایز قرار دارد که حاکی از قطب فعالیت و ایجاد زندگی به فروشگاه زیر است. بازدید کنندگان از زیر مکعب شیشه ای پر نور ، پایین آسانسور دایره ای جدید و پله های استیل ضد زنگ دیدنی ، فرود می آیند. هر عنصر از طبل آسانسور تا پله های پله با فولاد ضد زنگ آینه ساخته شده و جلوه ای از کالئیدوسکوپی ایجاد می کند و مناظر و انرژی حاصل از اطراف را منعکس می کند. مواد با دقت انتخاب شده کاملاً فرم را خنثی می کنند و بازتاب های نامتناهی از نور و خط آسمان تجربه ای هیجان انگیز و تحریک کننده را ایجاد می کنند.(بازسازی فروشگاه)

یک تالار بزرگ در زیر پلازا با انرژی میدان عمومی مطابقت دارد ، با یک سقف با نور پس زمینه و ابر مانند ساخته شده از پارچه ای خمیده سه بعدی به طور خلاقانه نور مصنوعی و طبیعی را با هم ترکیب می کند تا با تن های متغیر نور روز در روز مطابقت داشته باشد – تولید تجربه ای که قبلاً هرگز حاصل نشده است. حتی در شرایط کم نور ، شدت در اطراف نورگیرها بیشتر است و به تدریج از آن عقب می افتد ، و این احساس را به وجود می آورد که نور طبیعی داخل کشور را سیل می کند. حلقه ای از چراغهای اطراف هر چراغ قوه حاوی روشنایی فوکوس است که محصولات موجود در جداول نمایشگر را برجسته می کند. سیستم تهویه با احتیاط در کف سنگ یکپارچه شده است و با هوشمندی به سطح اشغال و هوای بیرون پاسخ می دهد و مصرف انرژی را بهینه می کند.(بازسازی فروشگاه)

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

© Copyright 2019 All Rights Reserved