ساختمان اداری پارک ویو

ساختمان اداری پارک ویو

تاریخ : می 20, 2021

 

ساختمان اداری پارک ویو

کاربری: اداری

معمار: ریچارد میر

مکان: پراگ، جمهوری چک

سال: 2016 – 2020

 

پارک ویو یک ساختمان اداری است که در Pankrac در یک سایت واقع شده است و بخشی از یک مستر پلان است که توسط ریچارد مایر و همکارانش طراحی شده است. با الهام از طراحی ساختمانهای RM&P که قبلاً در اطراف سایت تکمیل شده، پارک ویو با ایجاد انسجامی شهری در گوشه شمال غربی بالای بلوک Pankrác، با فضای پس زمینه و ساختمانهای مجاور آن هماهنگ است. پارک ویو از کارآیی ساختمان حداکثر استفاده را می برد، فضای حق بیمه را در قلب منطقه تجاری جدید پراگ و تعیین استانداردهای جدید طراحی و پایداری در جمهوری چک فراهم می کند. پروژه پارک ویو یک فضای عمومی مشترک را با ساختمان های مجاور سیتی سیتی، سیتی پوینت و دیوان سبز شهر مجاور تعریف و تکمیل می کند. این ساختمان به ارتفاع 9 طبقه در مرکز قطعه و در امتداد خیابان Pujmanové واقع شده است که توسط فضاهای سبز بزرگ و یک همکف بسیار شفاف که اکثرا طبقه اول برای عموم آزاد است، قرار دارد. پیکربندی U شکل پارک ویو با صفحه های کف انعطاف پذیر دفتر، یک آتوریم مرکزی پر نور چند طبقه را احاطه کرده است که به عنوان فرعی از میدان عمومی باز به سمت شمال باز شده است. آتویرم مرکزی با نمای شفاف و ورودی اصلی آن در شمال، یک چهره بزرگ شهری و ویژگی متمایز ساختمان است.

 

ساختمان اداری پارک ویو-ریچارد میر

 

آتوریم همچنین در همکف از غرب به شرق با ورودی های فرعی و در محور به راهرو عابر پیاده Arkady و پارک مرکزی Pankrác متصل شده و اتصال فیزیکی و بصری را به داخل ساختمان و داخل ساختمان تقویت می کند. آتوریم به عنوان یک فضای سبز و محوطه ای با باغ ها و عناصر گردشگری عمودی که فضای داخلی و خارجی ساختمان را در هم ادغام میکند، طراحی شده است تا یک میدان عمومی مهم شهری ایجاد شود. در همکف، پله های دهلیزی تعامل مستاجر را ارتقا می بخشد، و استفاده از گردشگری عمودی بدون آسانسور و حرکت بین فضاهای اداری را ترغیب می کند. لابی و قسمتهای مشترک با فضاهای بازارچه که در همه جهات باز است احاطه شده است. نماها در شرق، غرب و جنوب توسط یک سری صفحه نمایش آلومینیومی سوراخ دار پانچ می شوند تا بتوانند گرما را کنترل کنند و سایه را به دفاتر داخل ارائه دهند در حالی که امکان نمای بزرگتر به بیرون را فراهم می کنند. برای برانگیختن ورودی ها، شفافیت ساختمان و اتصال بین آرکادی و پارک مرکزی، دو مقطع بزرگ از شکل ساختمان حک شده است. عابران پیاده که از ایستگاه مترو یا پارک به ساختمان نزدیک می شوند، ژست معماری را به سمت این راهرو مهم در می یابند. یک رستوران و کانتینا با یک ایوان باز روبروی فضای سبز وسیع به سمت جنوب تسهیلاتی را که در سطح زمین به عموم عرضه می شود، تکمیل می کند. پنت هاوس طبقه نهم دارای ردپای کوچکتر از طبقات معمولی با تراس های اختصاصی با منظره به سمت شرق و جنوب و کاهش جرم ساختمان در قسمت بالا است. پشت بام با بخشهای وسیعی از فضای سبز و یک ایوان رصد بزرگ با مناظر چشمگیر از شهر و کوههای فراتر از آن تکمیل خواهد شد.

 

منبع:.richardmeier.com

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

© Copyright 2019 All Rights Reserved