ساختمان فرهنگی پیرس ویوز (pierres vives building)

ساختمان فرهنگی پیرس ویوز (pierres vives building)

تاریخ : می 20, 2021

 

پیرس ویوز

ساختمان‌های نهادی

مکان: مون‌پلیه، فرانسه

معماران: زاها حدید

مساحت: ۳۵۰ متر مربع

سال: ۲۰۱۲

 

توضیحات متن توسط معماران ارائه شده است. ساختمان پیرس ویوز برای بخش l’Herault  به یکسان سازی سه موسسه – بایگانی، کتابخانه و بخش ورزشی – درون یک پوشش می‌پردازد. این بخش‌های مختلف با هم ترکیب می‌شوند تا یک ساختمان با یک هویت واحد قوی ایجاد کنند که در فاصله دور دیده می‌شود، اما هر چه نزدیک‌تر حرکت کند، تقسیم به سه بخش آشکار می‌شود. این ساختمان با استفاده از منطق اقتصادی و عملی توسعه داده شده است: طراحی حاصل، یادآور یک تنه درخت بزرگ است که به طور افقی قرار داده شده است. بایگانی در پایه پ قرار دارد و پس از آن یک کتابخانه متخلخل با بخش ورزشی و دفاتر روشن آن در انتهای آن قرار دارد و به صورت عمودی از تنه اصلی جدا می‌شود تا نقاط دسترسی به موسسات مختلف را مشخص کند.

 

 

این تقسیم طولی سرویس و فضاهای سرویس در امتداد طول کامل پیرس ویوز حفظ شده است. نمای ساختمان شامل تمام وظایف عمومی هر موسسه است، که با یک لابی خطی با فضای نمایشگاهی در مرکز ارتباط دارد. در بالای این سطح ارتباطی، سه نهاد به شدت از هم جدا شده اند، که هر کدام برای گردش عمودی داخلی هسته مرکزی خود را خود دارند.

 

 

به محض ورود به ورودی اصلی، بازدیدکنندگان از لابی به فضاهای آموزشی بایگانی در سطح زمین، یا از طریق آسانسور و پله برقی به سرخرگ اصلی عمومی در سطح بالا هدایت می‌شوند. این سرخرگ در امتداد نماهای خارجی به عنوان یک نوار شیشه‌ای و با اتاق‌های مطالعه بایگانی و کتابخانه، در دسترس قرار می‌گیرد. مرکز این شریان و در نتیجه در قلب ساختمان قرار دارد و مهم‌ترین امکانات عمومی مشترک بین این سه موسسه است: تالار و اتاق‌های ملاقات. این فضاهای عمومی مهم، این فضاهای مهم عمومی، حجم اصلی بوم گرد بزرگ را در بالای ورودی تشکیل می‌دهد.

 


 

منبع: ARCHDAILY

 

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

© Copyright 2019 All Rights Reserved