مرکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی هنکوک تکنودوم اثر نورمن فاستر

مرکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی هنکوک تکنودوم اثر نورمن فاستر

مکان : کره جنوبی
معمار : نورمن فوستر
کاربری : آزمایشگاه
زمان : 2016
تاریخ : می 22, 2021

مرکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی هنکوک تکنودوم اثر نورمن فاستر – آزمایشگاه مدرن

معمار: نورمن فاستر

مکان: کره جنوبی

زمان:۲۰۱۳-۲۰۱۶

مساحت 92،763 مترمربع

رتبه پایداری LEED – طلا

کارفرما هنکوک Tire Ltd

مهندس سازه CS

مهندس برق سامو مهندس محیط زیست

همكاران معماری منظر Soltos

مهندس نورپردازی آلتو

برای مطالعه ی معماری نورمن فاستر وارد لینک مقابل شوید: نورمن فاسترآثار نورمن فاستر

هنکوک  پیشگام در پیشرفت های طراحی تایر ، خود را به تعهد خود به کیفیت و آزمایش دقیق افتخار می کند. طرح تأسیسات تحقیق و توسعه جدید آن در قلب “دره سیلیکون” آسیا در دائجون کره جنوبی به عنوان بیان این ارزش ها تصور می شود. محور تأسیسات برتر و مدرن آزمایشگاههای آزمایش و آزمایش لاستیک است که به بازدید کنندگان و کارکنان دعوت شده برای تقویت هویت اصلی هنکوک ارائه می شود. بخش جدایی ناپذیر از دیدگاه جدید هنکوک برای یک فرهنگ و برند تجاری ، تسهیلات 98000 متر مربعی با هدف جلب استعداد برتر صنعت ، فراهم کردن مکانی الهام بخش برای کار ، با دفاتر پر نور ، آزمایشگاه های پیشرفته و فضاهای اجتماعی پویا برای پرورش یک فرهنگ باز بودن و نوآوری. این امر بر تعامل غیررسمی در محیط کار تأکید می کند ، با غلاف های جلسه مرکزی برای جلسات تیم خود به خود.(مرکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی)

برای دیدن زیباترین ویلاهای دنیا وارد لینک مقابل شوید : ویلاهای خارجیویلای مدرن

چشم انداز معماری ایجاد یک ساختمان براق ، معاصر و مرموز با یک سقف نقره ای شناور بود. تجزیه و تحلیل ساختمانهای موجود ، بینشی از فضای آزمایش را نشان می دهد – یک سوم این آزمایشگاه ها به چاله های ایزوله نیاز دارند ، بنابراین باید در طبقه همکف قرار بگیرند و مابقی برای جای دادن به تجهیزات باید در مناطق دو طبقه قرار بگیرند. بخش ساختمان برای حل این معمای پیچیده فضایی مهم بود. این بنا به صورت پنج انگشتی با واحدهای موازی اداری و صنعتی چیده شده است. علاوه بر ایجاد یک برنامه پویا و یکپارچه که باعث ایجاد ارتباط بینایی بین مناطق مختلف می شود ، این ترتیب بسیار انعطاف پذیر است تا تغییرات آینده در استفاده را امکان پذیر کند. شکاف بین هر انگشت ، نور روز را به قلب صفحه کف می کشد. از نظر مشخصات ، در پاسخ به محدودیت ارتفاع که توسط یک سایت دولتی مجاور تحمیل شده ، سطح از چهار تا هفت طبقه بالا می رود.(مرکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی)

فضاهای تحقیقاتی در امتداد ستون فقرات مرکزی پر نور است که از رستوران و ورودی در جنوب تا محل اسکان کارکنان در شمال جریان دارد. غلاف ملاقات بیضی لعاب دار در بالای فضای تمام قد معلق است ، که به عنوان یک چاه نوری عمل می کند و نور روز را از درون ساختمان ترسیم می کند. استراتژی تیراژ ایجاد یک تقسیم طبیعی بین مناطق عمومی و مناطق حساس تر برای توسعه محصول ایجاد می کند و به بازدید کنندگان این امکان را می دهد که تور را از طریق ساختمان ، از لابی دیدنی و جذاب ، که بعنوان یک فضای نمایشگاهی برای جدیدترین محصولات محصول ، در امتداد ستون فقرات با منظره بازدید می کند ، دنبال کنند. مناطق آزمایش ، به پارک در خارج. همه این کارکردهای مختلف در زیر ژست جسورانه یک سایبان سقف نقره ای گسترده متحد می شوند. (مرکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی – آزمایشگاه مدرن)

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

© Copyright 2019 All Rights Reserved