مرکز خرید مسیر 189

مرکز خرید مسیر 189

تاریخ : می 20, 2021

مسیر ۱۸۹ / Lane 189 


مراکز تجاری

شانگهای، چین

معماران:UNStudio

مساحت: ۳۸۸۰۰۰ متر مربع

سال: ۲۰۱۶


توضیحات متن توسط معماران ارائه شده است. مسیر ۱۸۹ که در ناحیه پوتوا در مرکز شانگ‌های و نزدیک به معبد جادبودا قرار دارد – برای ارائه یک مقصد سبک زندگی برای متخصصان جوان شانگهای طراحی شده است. مسیر ۱۸۹ فضاهای خرده‌فروشی، رستوران و دفتر را در سازمانی ترکیب می‌کند که این مرکز خرید را به مرکز شهر عمودی باز می‌گرداند و فرصت‌هایی برای خرید، قدم زدن، خوردن، جمع‌آوری و استراحت فراهم می‌کند.

این طراحی عناصر شانگهای قدیمی را از طریق هندسه، الگو و مادی سازی ترکیب می‌کند و این‌ها را با تجربه شهری معاصر ترکیب می‌کند و در نتیجه یک مقصد را با احساس شانگهای مشخص می‌کند.


مرکز خرید مسیر ۱۸۹


ویژگی‌های موجود محیط شهری که شامل رستوران‌های کوچک و فروشگاه‌های بزرگ است، در ساختمانی منعکس می‌شوند که به صورت عمودی روی هم انباشته شده اند تا پاکت را با مقصدهای توریستی پر کنند که می‌توانند از سطح خیابان دیده شوند.


httpss://razheh.com/storage/images/buildings/2020/04/BpUDu2PkPFx1H0NHrRshBGnHFt9AuzgqQPzeKtEqSgggZ2wiS8CAtsDK5N7zkblL.jpeg


در داخل، عناصر زندگی خیابانی با ویژگی‌های خرده‌فروشی سبک زندگی ترکیب می‌شوند و در سراسر ساختمان توزیع می‌شوند. سازمان ساختمان مهمان را تشویق می‌کند تا قدم بزنند و سطوح مختلف مجموعه را بررسی کنند، که در آن فضاهای خرده‌فروشی یک چیدمان باز را دنبال می‌کنند و با کیوسک‌های کوچک نشانه‌گذاری می‌شوند.


httpss://razheh.com/storage/images/buildings/2020/04/BpUDu2PkPFx1H0NHrRshBGnHFt9AuzgqQPzeKtEqSgggZ2wiS8CAtsDK5N7zkblL.jpeg


نمای خارجی

نمای خارجی برای پشتیبانی از مفهوم طراحی کلی یک نمای برنامه‌ریزی شده طراحی شده است و برای ایجاد عمق برای پوشش ساختمان عمق ایجاد می‌کند. استفاده از مولفه‌های چند لایه‌ای، دیدگاه‌های گوناگونی را نسبت به محیط فراهم می‌کند، در حالی که در عین حال شفافیت عملکردی را در مناطق خاص فراهم می‌کند.


httpss://razheh.com/storage/images/buildings/2020/04/BpUDu2PkPFx1H0NHrRshBGnHFt9AuzgqQPzeKtEqSgggZ2wiS8CAtsDK5N7zkblL.jpeg


بر پایه یک شبکه شش‌ضلعی، مولفه‌های نما از هندسه ساختمان پیروی می‌کنند و به طور مداوم دیدگاه‌های در حال تغییر ایجاد می‌کنند

یک انتقال گرادیان بزرگ‌تر به مولفه‌های نمای کوچک‌تر، نوردهی داخل را تنظیم می‌کند و ورودی اصلی ساختمان را افزایش می‌دهد. بنابراین نمای خارجی به یک لایه فعال یکپارچه تبدیل می‌شود که می‌تواند به عنوان ویترین، نقطه نمایش یا بالکن‌ها برنامه‌ریزی شود.


httpss://razheh.com/storage/images/buildings/2020/04/BpUDu2PkPFx1H0NHrRshBGnHFt9AuzgqQPzeKtEqSgggZ2wiS8CAtsDK5N7zkblL.jpeg


در نمای پایینی، یک شبکه شش‌ضلعی متشکل از پنل‌های شکل لوزی است که بین پین‌ها شکل می‌گیرد که با ایجاد یک روکش فلزی مواجه می‌شود. در اینجا، آرایش قطعات می‌تواند در نمای خارجی از یک لایه به لایه سه‌گانه، تا عمق ۴۰۰ میلی متر تغییر کند. ساخته شده از مواد مختلف و روشن کردنها از‌ LED ها، این پانل‌ها یک جلوه‌های بصری مختلف را ایجاد می‌کنند: شفاف یا کدر، رنگی یا تک‌رنگ، بازتابنده

چشم شهری

نمای دوجداره در ارتفاع دو جداره، برنامه داخلی را به دنیای خارج عرضه می‌کند. این چشمان شهری به طور همزمان سکوی نمایش بزرگی برای محصولات ایجاد می‌کنند، در حالی که بالکن‌ها را با مناظر اطراف خود فراهم می‌کنند.


 


کشور

مسیر 189 کاراکتر خود را از خلا مرکزی که از میان حجم از پایه تا بالا قطع می‌شود و با مجموعه‌ای از فلات‌ها گرد نشانه‌گذاری می‌شود، گرفته است. هنگامی که از پایین فلات‌ها شکل دیده می‌شود به ساختار منسجم لایه‌ای لایه‌ای شباهت دارد، با این حال وقتی که از بالا به پایین برنامه‌های فلات‌ها نگاه می‌کنید.


httpss://razheh.com/storage/images/buildings/2020/04/BpUDu2PkPFx1H0NHrRshBGnHFt9AuzgqQPzeKtEqSgggZ2wiS8CAtsDK5N7zkblL.jpeg


این جیب‌های کوچک‌تر که در حالت چرخشی قرار گرفته‌اند، میدانهای‌ نزدیکی ایجاد می‌کنند و به صورت بصری به چشمان شهری نمای خارجی متصل می‌شوند.

خلا مرکزی بیشتر گردش عمودی و جهت گیری را سازماندهی می‌کند، نما را در سطوح مختلف ایجاد می‌کند و یک ستون نمای شفاف از سطح زیرزمین دوم تا نصب هنری زیر سقف را تسهیل می‌کند.



منبع:archdaily

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

© Copyright 2019 All Rights Reserved