موزه شینجین ژی(Xinjin Zhi Museum)

موزه شینجین ژی(Xinjin Zhi Museum)

تاریخ : می 20, 2021

 

موزه شینجین ژی

کاربری: موزه

مکان: چنگدو، چین

معماران: کنگو کوما و همکاران

مساحت: ۷۸۷۰ متر مربع

سال: ۲۰۱۱

 

توضیحات متن توسط معماران ارائه شده است. این غرفه در پای کوه لوجوسان در شینجین واقع شده است تا مردم را به مکان مقدس تائوییسم برساند، در حالی که خود ساختمان از طریق فضا و نمایشگاه ماهیت تائوییسم را نشان می‌دهد.

کاشی مورد استفاده برای نما از مواد محلی ساخته شده است و بر روی یک روش سنتی در این منطقه کار می‌کند تا به تائوییسم که بر طبیعت و تعادل تاکید دارد، ادای احترام کند. کاشی کاری آویزان شده و در هوا شناور است تا وزن آن آزاد شود (و سبکی کسب کند). این معماری که ملبس به ظاهر نفس کشیدن ذرات است، در طبیعت پیرامون خود ادغام می‌شود.

 

موزه شینجین ژی

 

نماي جنوبي به بالا و پايين تقسيم شده و از زاويه هاي مختلف منقوش است. این ایده برای پاسخگویی به دو سطح مختلف حوضچه در جلو و خیابان در پشت است و از تقابل مستقیم با ساختمان عظیم در جنوب جلوگیری می‌شود. برای طرف شرقی، یک صفحه بزرگ کاشی بزرگ به صورت عمودی پیچیده شده است تا با پویایی جاده در جلو مطابقت داشته باشد. نمای طرف شمالی ایستا و مسطح است که روبروی میدان عابر پیاده قرار دارد. بنابراین صفحه کاشی خود را از چهره به چهره تغییر می‌دهد و ساختمان را به شکل یک پارچه پوشانده است.

 

 

موزه شینجین ژی

 

 

با بهره گیری از سطوح متنوع در محیط معماری، این جریان برنامه ریزی شده است تا مردم را از جلو به عقب، حرکت به سکون، مانند یک نوع باغ از نوع پیاده روی سوق دهد. فضای نمایشگاه داخل مارپیچ برنامه ریزی شده است که از تاریکی به نور منتقل می‌شود. از طبقه فوقانی می‌توانید از نمای عالی لائوجانشان لذت ببرید. نور مستقیم خورشید توسط کاشی مسدود شده است  و فضای داخلی ساختمان با نور ملایم و سایه ای زیبا مانند ذرات پوشیده شده است.

 

موزه شینجین ژی

 

منبع: archdaily

 

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

© Copyright 2019 All Rights Reserved