موزه هولوکاست لس‌آنجلس(Los angeles museum of the holocaust)

موزه هولوکاست لس‌آنجلس(Los angeles museum of the holocaust)

تاریخ : می 20, 2021

 

موزه هولوکاست لس‌آنجلس

کاربری: موزه

معماران بلزبرگ

مکان: لس آنجلس-آمریکا

زمان: ۲۰۱۰

مساحت: ۲۷۰۰۰۰ متر مربع

 

 

توضیحات متن توسط معماران ارائه شده است. ساختمان جدید موزه هولوکاست لس آنجلس (LAMOTH) در یک پارک عمومی واقع در مجاورت یادبود هولوکاست لس آنجلس قرار دارد. مهمترین استراتژی طراحی، ادغام ساختمان در فضای باز و چشم انداز پارک است. این موزه در زیر زمین غوطه ور شده است که به مناظر پارک اجازه می‌دهد تا از پشت بام سازه ادامه یابد. مسیرهای پارک موجود به عنوان عناصر اتصال دهنده برای ادغام جریان عابر پیاده از پارک با گردش جدید برای بازدید کنندگان موزه استفاده می‌شود. مسیرها به داخل ساختمان ریخته شده و به عنوان الگوی سطح اختصاص داده می‌شوند.

الگوسازی بالای گالری‌های موزه ادامه دارد و بیشتر مناظر پارک و جاده‌های عابر پیاده را به هم مرتبط می‌کند. با حفظ پالت مادی پارک و گسترش آن به موزه، رنگ‌ها و بافت‌های بتونی و پوشش گیاهی با استفاده از پالت مادی موجود پان پاسیفیک پارک ترکیب شد. این حرکات ساده نمایی متمایز برای موزه ایجاد می‌کنند در حالی که توپوگرافی و منظره پارک‌ها را حفظ می‌کنند. این موزه از چشم‌انداز یک دیوار بتونی خمیده و انحنا یافته و در زمین ایجاد می‌شود تا ورودی را شکل دهد. ساختمان LAMOTH با سیستم‌ها و مواد پایدار طراحی و ساخته شده، ساختمان LAMOTH در مسیر دریافت گواهی‌نامه طلا LEED از شورای ساختمان سبز آمریکا قرار دارد.

 

استراتژی گردش

مراجعان حرکت خود را در کنار پارک آغاز می‌کنند. رویکرد آن‌ها به وسیله صداها و صحنه‌هایی از خنده و ورزش کودکانی که در پارک بازی می‌کنند و با خانواده‌های خود بازی می‌کنند، متفاوت می‌باشد. از آنجا که این بنا جزئی از زیر چمنزارهای چمن زنی و پارک شده است، ورود به ساختمان مستلزم خراب شدن تدریجی این اتصال بصری و شنیداری هنگام پارک در هنگام پایین آمدن از یک سطح شیب دار طولانی است. بازدید کنندگان پس از ورود، اوج انتقال خود را از یک فضای بازیگوش و بی حد و حصر پارک‌های عمومی به مجموعه ای از فضاهای جدا شده اشباع شده با تصاویر بایگانی عکاسی تجربه می‌کنند.

به عنوان بخشی از استراتژی طراحی، رابطه مهم بین محتوای ساختمان و زمینه چشم‌انداز مورد تاکید قرار می‌گیرد تا تجربه درون موزه را تقویت کند و ارتباط نزدیکی با این نزدیکی را که شرکت کنندگان جنگل اروپایی از پارک‌های عمومی در حال لذت بردن از فعالیت‌های غیرانسانی و وحشتناک در دهه ۱۹۳۰ و ۴۰ هستند، همبستگی دارند. بازدید کنندگان با بالا رفتن از سطح بنای موجود، از موزه خارج می‌شوند و مجدداً ارتباط بصری و شنیداری را با محیط پارک احیا می‌کنند.

 

اتاق اول شامل یک میز بزرگ تعاملی، تقلیدی از یک جامعه مفهومی یا میز شام است. این نمایشگاه گروهی از مشتریان را در اطراف یک نمایشگاه تعاملی گردهم آورد. روشنایی گالری‌های داخلی تاریک است چون مهمان‌ها وارد اتاق‌های بعدی می‌شوند که در آن دو نمایشگاه نمایشی جداگانه، جمعیت فردی را که جامعه را که توسط مردمی که در آن نزدیکی هستند، تقسیم می‌کنند. از طریق اتاق سوم و چهارم، زمین همچنان پایین می‌رود و نور محیط به تبدیل شدن افراد به اتاق با عنوان اردوگاه‌های متمرکز تبدیل می‌شود.

سقف کوتاه است و اتاق تقریباً به طور کامل توسط نمایشگرهای ویدیویی – در حدود اندازه یک نوت بوک روشن می‌شود – که مشاهده یک تماشاچی را محدود می‌کند. در حال حاضر، بازدید کننده اکنون محدود به منزوی ترین، تاریک ترین و حجیم ترین محل زیرزمینی در موزه است. سفر از این نقطه به بعد یکی از صعودها و پیدا کردن راحتی از فضای آشنا است که سطح کف شروع می‌شود و چراغ‌های طبیعی بار دیگر شروع به نفوذ به فضای داخلی می‌کنند. صعود نهایی تا بنای موجود مملو از مناظر و صداهای زمین پارک نامحدود است.

 

منبع:archdaily

 

+1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

© Copyright 2019 All Rights Reserved