ساختمان اداری گیتس با معماری پایدار

ساختمان اداری گیتس با معماری پایدار

مکان : آفریقای جنوبی
معمار : نا معلوم
کاربری : سازمانی-اداری
زمان : 2019
تاریخ : می 22, 2021

ساختمان اداری گیتس

کاربری: دفاتر پایداری

مکان: آفریقای جنوبی

معماران: تیم BLOC

سال: ۲۰۱۹ 

برای مطالعه ی طراحی ساختمان های اداری وارد لینک روبرو شوید: طراحی ساختمان اداریطراحی نمای ساختمان اداری

ساختمان اداری گیتس  با پیشنهاد یک سبک زندگی غنی از نظر طبیعی و دربرگیرنده مفهوم جامعه، ایالت جنگل ساحلی الالنی برای زندگی پایدار در جنگل های ساحلی در سواحل شمالی ساخته شده است.

روش THE GATES به معنی یک ورودی یک کنارگذر است که به سمت آب است. تاکید بیشتری بر روی حرکت از دنیای شلوغ بیرون به سمت جنگل پر آب آرامش بخش است.

هر جنبه از ورودی ها با المان های طبیعی همرا است که دعوت به ارتباط با جنگل می کند. در طراحی شامل محیط کنارگذر از مطالح طبیعی منابع محلی از قبیل سنگ، چوب، بتن و شیشه استفاده شده است.

برای مطالعه ی معماری پایدار وارد لینک مقابل شوید: اصول معماری پایدارویژگی های معماری پایدار

با جایگذاری مناسب از ورودی تا جنگل، ساختمان ها به شکل ساده ای چیده شده اند. استفاده از دیوارهای سنگ طبیعی به عنوان پشت بند بام سبز بتنی استفاده شده اند این ورودی های طبیعی به داخل منطقه تاکید بر طبیعت بومی است که از معماری سبقت می گیرد.(ساختمان اداری گیتس)

سکوها و سقف های کاشته شده به صورت بومی و طبیعی یک فضای داخلی در طول محورهای ساختمان ایجاد می کند. ورودی های ساختمان شامل: کیوسک های دسترسی، اتاق کنترل امنیتی، شرکت ها، دفاتر کار مشترک، دفاتر مربوط به مالکان خانه و کافی شاپ پنهان و فضاهای اجتماعی می شود.

ساکنان الالنی و اعضای بومی تشویق به درگیری با ویژگی های موجود شده اند با بسیاری از طراحی های تخصصی که به شکل دفاتر گیتس درآمده اند.

منبع:ARCHDAILY

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

© Copyright 2019 All Rights Reserved